Sähköremontit luotettavasti Espoossa ja Kauniaisissa

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää

Kodin Sähköpalvelu Heiskanen tekee laadukasta sähköremontointia Espoon ja Kauniaisten alueella jo 20 vuoden kokemuksella. Teemme sähköremontteja kaikenlaisissa asuintiloissa omakotitaloista taloyhtiöihin ja loma-asuntoihin. Käsissämme hoituvat suuret ja pienet sähköremontit sisällä ja ulkona, jokaisena vuodenaikana. Myös yritykset ja yritystilat löytävät tarvitsemansa sähköpalvelut Kodin Sähköpalvelu Heiskaselta. Tarjoamme kattavat sähköremonttipalvelut perusteellisen sähkösuunnitelman kera jokaiselle sitä tarvitsevalle asunnolle tai kiinteistölle. Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö, jotta voimme laatia tarkan sähkösuunnitelman juuri sinua varten.

Auktorisoidut sähköpalvelut

Kodin Sähköpalvelu Heiskanen tekee luotettavaa sähkötyötä alan standardeja ja määräyksiä noudattaen. Meiltä löytyvät sähköalan yleisimmät sertifikaatit, jotka vaaditaan sähkötöiden tekemiseen. Sähköurakointia saa lain mukaan suorittaa Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) rekisteriin kuuluva henkilö, jolla on asianmukainen koulutus ja luvat. Turvautumalla ammattilaiseen, jolla on alan koulutus sekä sähköturvallisuuskortti, voit olla varma, että sähköremontti valmistuu turvallisesti ja ongelmitta.

Miksi ja milloin sähköremontti on tarpeen

Sähköremontti tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi jokaisessa talossa ja asuintilassa. Tyypillisesti vanhojen talojen sähköjohdot eivät kestä nykyaikaisten sähkölaitteiden jatkuvaa kuormitusta. Vanhentunut sähköjärjestelmä johtaa usein hukkasähköön

ja sähkölaskun nousuun. Vanhat rispaantuneet johdot ja iäkäs sulakelaatikko eivät usein riitä nykyaikaisen kodin vaatimuksien täyttämiseen. Esimerkiksi vanhoille jännitteille suunniteltu talon sähköjärjestelmä on syytä tuoda nykyaikaan, vaikka se vielä toimisikin. Nykyaikaiset kodinkoneet ja sähkölaitteet ovat
entistä nälkäisempiä, joten ne tarvitsevat myös nykyaikaisen sähköverkon tuekseen. Vanhentunut sähköjärjestelmä on myös paloturvallisuusriski, ja siksi se on paras korjata ajoissa.

Teemme niin suuret kuin pienet sähköremontit vankalla ammattitaidolla. Työmaanamme voi olla joko yksittäinen huoneisto, koti tai kokonainen taloyhtiö. Sähköremonttia tehdessä hyvä ja ammattitaitoisesti laadittu sähkösuunnitelma on kaiken A ja O. Konsultoi meitä jo ennen töiden tilaamista, niin osaamme antaa sinulle arvion sähkötöiden hinnasta ja aikataulusta hyvissä ajoin. Teemme myös monipuolisesti sähköasennuksia kattavien remonttien lisäksi.

Sähkökorjaustyöt