Sähkötyöt ja -korjaukset Espoon ja Kauniaisten alueella

Soita sähkömiehelle

Löytyykö kodistasi rispaantuneita sähköjohtoja tai ovatko pistorasiat kenties murtuneet tai irronneet? Älä huolehdi, sillä Kodin Sähköpalvelu Heiskanen tarjoaa sähkötyöt, -huollot ja -korjaukset koteihin, taloyhtiöille ja yrityksille Espoon ja Kauniaisten alueella. Olemme palveluksessasi niin pienissä kuin suurissa sähköongelmissa, ja neuvomme mielellämme mahdollisissa korjaustarpeissa.

Auktorisoitua sähkökorjausta

Kodin Sähköpalvelu Heiskanen tekee luotettavaa sähkötyötä alan standardeja ja määräyksiä noudattaen. Sähkötöitä saa lain mukaan tehdä Turvallisuus ja kemikaaliviraston (Tukes) rekisteriin kuuluva henkilö, jolta löytyy asianmukainen koulutus ja luvat. Etenkin sähkökorjausten parissa ovat asianmukaiset luvat, koulutus ja välineet välttämättömiä. Rikkinäiset sähkölaitteet ja johdot ovat selkeä turvallisuusriski, ja niiden korjaaminen on syytä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Jos siis epäilet kotisi tai yrityksesi sähköjärjestelmän olevan epäkunnossa tai kokonaan rikki, eikä sulakkeiden vaihtaminen auta asiaa, ota meihin yhteys. Teemme perusteellisen tutkimuksen ja korjausehdotuksen. Sovimme lisäksi töiden laajuudesta ja hinnasta kanssasi urakkakohtaisesti.

Tilaa sähkökorjaus ajoissa

Korjaamalla pienet viat ajoissa vältyt suuremmilta vahingoilta myöhemmin. Esimerkiksi sähköpalot, hukkasähkö ja vaaralliset virtapiikit juontavat juurensa lähes aina iäkkäästä tai rikkoutuneesta sähköjärjestelmästä. Sähköpalot ovat yksi suurimmista turvallisuusriskeistä, jonka rikkinäinen sähköjärjestelmä aiheuttaa.
Jos rikkoutunut tai epäkuntoinen sulakelaatikko tai muu sähkölaite jätetään korjaamatta vain koska siitä ei ole aiheutunut välitöntä haittaa, on kotisi turvallisuus uhattuna. Lisäksi reistailevan sähköjärjestelmän aiheuttamat virtapiikit voivat rikkoa kodin arvokkaat sähkölaitteet kahvinkeittimistä tietokoneisiin.


Kodin sähkökorjausten lisäksi korjaukset ovat tarpeellisia monissa yritystiloissa. Sähköpalon aiheuttamilta miljoonien eurojen vahingoilta välttyy helposti säännöllisellä sähköjärjestelmän tarkastamisella ja korjaamisella. Johtojen rispaantuessa, sulakelaatikon yskiessä tai pistorasian rikkoutuessa on Kodin Sähköpalvelu Heiskanen nopeasti apunasi. Teemme erittäin monipuolista ja taidokasta sähkötyötä henkilökohtaisella palvelulla.