Kaikki valaistusasennukset Espoon ja Kauniaisten alueelle

Kysy meiltä valaistusasioista

Valaistus on tärkeä osa kodin ja työpaikan viihtyvyyttä ja yleisilmettä. Me Kodin Sähköpalvelu Heiskasella teemme kaikki sisä- ja ulkotilojen valaistusasennukset ammattitaidolla ja alan parhaita tuotteita käyttäen. Teemme valaistusasennukset aina asiakkaan toiveiden mukaan. Näin pääsemme helposti yhdessä sopimaan, minkälainen valaistuskokonaisuus sopii mihinkin tilaan. Teemme valaistusasennuksia asuinrakennuksissa sekä yritystiloissa joustavasti ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Palvelemme asiakkaitamme Espoon ja Kauniaisten alueella.


Tervetuloa tutustumaan valaistuksen maailmaan!

Hyvä valaistus tekee viihtyisän kodin ja työpaikan

Sisustuksen, maalien ja materiaalien lisäksi oikeaoppinen valaistusratkaisu tekee asunnosta kodin tuntuisen. Kylmä tai lämmin valaistus voi muuttaa huoneiston ilmeen kertaheitolla toisenlaiseksi. Lisäksi valaisinten määrä, sijainti ja sähkönkulutus ja vaikuttavat huoneiston tai suuremman tilan valaistussuunnitteluun
huomattavasti. Pienissä huoneistoissa selvitään yhdellä pienellä sulakkeella ja yksinkertaisella sähkösuunnitelmalla, mutta suuremmat projektit vaativat jo ammattitaitoa ja suunnitelmallisuutta.


Hyvin valaistut yritystilat ovat osa tehokasta ja viihtyisää työympäristöä. Ammattitaidolla valitut ja asennetut valaisimet tuovat työtiloihin uutta energiaa ja meininkiä, josta hyötyvät kaikki työntekijät. Hyvin suunniteltu valaistus tekee yrityksestä ammattimaisen näköisen, tehokkaan työpaikan ja säästää kaiken lisäksi sähköä. Konsultoi meitä yrityksesi valaistusratkaisuissa. Tehdään yhdessä firmastasi entistä viihtyisämpi ja tuottavampi paikka!

Valaistus sisällä ja ulkona

Valaistusasennuksia tehdään tyypillisesti kaikkiin kodin tiloihin eteisestä makuuhuoneeseen ja saunaan. Yksinkertaiset valaisimet ja kiinnikkeet kelpaavat erinomaisesti yleistiloihin ja kulkureiteille, joissa ilman lämpötila ja kosteus pysyvät vakaana. Keittiön ja saunan puolella tarvitaan kuitenkin tarkempaa otetta. Sähköasennusten on
kestettävä ympäristön asettamat haasteet vuodesta toiseen, joten oikein valittu, asennettu ja eristetty valaistusratkaisu on tärkeää tehdä kerralla hyvin. 


Ulkotiloissa tehtävät sähköasennukset ovat oma kategoriansa. Ulkovalaistuksen on kestettävä Suomen talven pakkaset ja loska ilman oikosulkuja tai vikoja. Teemme laatutyötä myös ulkovalaistuksen parissa, ja tunnemme eri tilojen valaistusvaatimukset läpikotaisin. Työn lopputuloksesta tulee taatusti kestävä, laadukas ja turvamääräykset täyttävä.

Sähköremontit